Tërësitë Organizative

Kryeshef Ekzekutiv

Berat Lushtaku
Takimi me Ambasadorin Shqiptar z.Qemal Minxhozi Kisha nderin dhe kenaqesinë të prisja në takim të veqantë shkelqesinë e tij ambasadorin e shtetit Shqiptar z.Qemal Minxhozi. Në këtë takim e informova z.Minxhozi rreth funksionimit të ndërmarrjës Hidroekonomike Ibër Lepenc, e cila funksionon jashtëzakonisht mirë që nga Ujmani me tërë asetet e saja teknike dhe të gjitha njesitë.
Lluka vlerëson performancën pozitive të NH "Iber- Lepenc" Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka me bashkëpunëtorë ka vizituar sot Ndërmarrjen Hidroekonomike "Iber-Lepenc" sh.a. në Prishtinë, me ç'rast u takua me Kryeshefin Ekzekutiv, Januz Kabashi, nga i cili u njoftua për gjendjen në këtë ndërmarrje dhe sfidat me të cilat ballafaqohet.